Saturday, April 13, 2024
HomeHur mycket ska jag utfodra min skäggig drake?

Hur mycket ska jag utfodra min skäggig drake?

Det är ofta mycket komplicerat vad en skäggig drake ska äta och hur mycket. Dessa reptiler har extremt specifika krav på sina näringsbehov. Beroende på deras ålder och utvecklingsstadium kan de med rätta förklaras vara huvudsakligen köttätande eller huvudsakligen vegetariska, vilket kan vara förbryllande för vissa individer.

En expanderande skäggagam skäggväxtprodukter Online behöver en kostplan som i allmänhet består av levande föda för att se till att den får de betydande mängder hälsosamt protein som krävs för att upprätthålla sin snabba utvecklingstakt. Så snart den är vuxen kommer mer än 20 % levande föda i kosten att överbelasta dess kroppsorgan och resultera i ett ohälsosamt och reducerat liv.

För att göra detta svårare verkar det som om varje medlem av denna art växer i olika takt, och det tar mellan ett år (eller ibland ännu mindre) och 18 månader att nå den fullständiga vuxendimensionen, så det är svårt att säga att vid tolv månader, till exempel, behöver en skäggagam äta så mycket mat av denna typ.

Den viktigaste policyn att följa är att kläckningen via ungdomsfasen, som är praktiskt taget svår att överutfodra. Utfodringen måste börja minskas när den når under vuxenfasen och sedan sänkas till en underhållsnivå när den når vuxenvikt. Det finns stora variationer i vuxenvikten, vilket bidrar till förvirringen.

Ange Kom ihåg

Det skulle hjälpa om du inte tar beard kit sverige emot en ung skäggagam förrän den är minst sex veckor gammal. Överflyttning till ett nytt hus orsakar ångest, samt kan få dem att avstå från att äta i ungefär två veckor. Om de är mer ungdomliga än sex veckor när de flyttas kommer de förmodligen inte att ha ackumulerat tillräckligt med fettböcker för att se dem genom någon varaktighet av stress och ångest.

Mata aldrig något som är större än utrymmet mellan deras ögon. När de växer bör dimensionen på den mat som tillförs höjas, men följ ändå denna policy. Skäggagamer ogillar insekter av mindre storlek när de växer, så öka storleken på levande föda och storleken på skurna grönsaker eftersom det sistnämnda hjälper till att etablera friska och balanserade tänder.

Behåll alltid ett fat med hackade grönsaker och frukt i vivariet med en tonåring eller underväxten om de inte visar några tecken på passion för det. När de blir vuxna kommer de säkert att vara mestadels vegetarianer, så de måste ha alla möjligheter att prova olika livsmedel. De verkar ha ganska specifika preferenser, så prova en mängd olika grönsaker och frukter för att se vad du tycker om. Regelbundet kommer de säkert att äta små bitar även om du antar att maten har varit orörd.

Vad du behöver utfodra efter ålder och storlek.

Från 6 till tolv veckor måste du utfodra tre gånger om dagen med så mycket levande foder som han kan äta på 10 minuter varje gång. Försök att inte lämna några syrsor i vivariet över natten, eftersom de har erkänts att de kan nafsa på pulporna hos barnskägget ganska fruktansvärt och åtminstone ge dem ångest. Om du lämnar en skål med grönsaker i över natten måste de syrsor du har missat konsumeras av denna och inte av ditt husdjur.

Most Popular

büyükçekmece evden eve nakliyat şile evden eve nakliyat şişli evden eve nakliyat sarıyer evden eve nakliyat yeşilköy evden eve nakliyat ataşehir evden eve nakliyat zeytinburnu evden eve nakliyat beylikdüzü evden eve nakliyat beşiktaş evden eve nakliyat bahçeşehir evden eve nakliyat bakırköy evden eve nakliyat başakşehir evden eve nakliyat eşya depolama ofis taşıma istanbul evden eve nakliyat beykoz evden eve nakliyat maslak evden eve nakliyat avcilar evden eve nakliyat kartal evden eve nakliyat
istanbul evden eve nakliyat